torsdag, mars 31, 2011

För min internationella läsare

Alltså min bästis Johanna som just nu befinner sig i Serbien på studieresa. Hon lämnade denna kommentar på förra inlägget igår:

"Johanna sa...

Så du vet att jag läser från Serbien och ändå skriver du inte ;) dålig stiiiiil!
Puss!"


Så det är väl bara att svara på efterfrågan.

Just nu rullar mest livet på. Solen skiner, dagarna rinner obemärkt förbi och inte blir det många maskor stickade. Jag sitter mest och spånar på Ravelry känns det som. Så här ser mitt senaste kollage ut.



Pippitröjan är en stark trend i vår kan jag upplysa de som råkat missa det. Jag har alltid gillat pippitröjan men jag tror att jag kommer att använda en kofta mer. Jag hoppas verkligen att jag får ändan ur och gör den här, för jag tror att den kan bli rätt fin faktiskt.

söndag, mars 13, 2011

Alla åker skidor utom Sara...

för hon är för sjuk för att stå på benen!

Så såg gårdagen ut när jag egentligen skulle ha lärt mig åka skidor. Vilken besvikelse! Dagen spenderades i vardagsrumssoffan med mamma och vi prata och prata och prata. Men det var också rätt skönt, länge sen jag träffade mamma ordentligt. Och liite stickning blev gjort iaf!

Nu ska jag plocka fram stickningen, sätta på en ljudbok och tända lite ljus denna gråa söndagsmorgon.

söndag, mars 06, 2011

Söndagsmys

Idag har jag och mannen strosat i solen och köpt alldeles för dyra kuddar på Indiska. Men åh va fina de är! De går i mörkturkost, grönt och silver och jag hoppas hoppas verkligen att det känns lika bra när de ligger i soffan som det gjorde i affären.

Och lagom till att det äntligen känns som att våren står för dörren har jag fått en idé till typ världens tjockaste halsduk. Ungefär så här ser min plan ut:



För jag känner ett stort behov av fler ugglor i mitt liv. Och då är det väl lika bra att ta i ordentligt.