tisdag, oktober 18, 2011

Vila

Dagen i skolan har varit intensiv, men otroligt givande. Men så uttröttande. Känner för varje dag som går att den lilla reserv jag lyckades bygga upp under sommaren snart är slut. Så ikväll stickar jag på hemlig julklappsstickning, tänder ljus och dricker te. Lite mys med kissen blir det nog också, nu när båda förstahandsval jobbar till sent.



lördag, oktober 08, 2011

Hon bryter min lag


Idag sitter jag hemma hos bästaste bästaste som syns på bilden, bor i bästaste bästaste tröjan som också syns på bilden och dricker finskt te som heter "tigerns dagdröm". And it's totally awesome.

fredag, oktober 07, 2011


Roligare saker än att skriva hemtenta:

- Lyssna slut på sina timmar på Spotify (som aldrig verkar ta slut...?)

- Försöka få så bra inställningar som möjligt med webcamen som man aldrig använder.

- Äta choklad och dricka kaffe.

- Störa klasskompisar.

- Skriva meningslösa blogginlägg.

(Förresten! På bilden syns min Stockholm Scarf som jag är helt kär i. Stickat i ett mysigt stickligt second hand köp till garn. Ett helt fantastiskt mönster gjort av typ världens vackraste kvinna!)

onsdag, oktober 05, 2011

Grådis och solsken

Dagen har bestått av alldeles för lite plugg, gamla begär, vänner som ställt upp, halvvantar, kastanjer i fickorna, kebab, second hand, choklad, vinden i håret och faktiskt inte en enda kopp kaffe. Det är kolsvart ute och jag inser att hösten är här för att stanna.