onsdag, juni 29, 2011

Dagens fångst



Idag köpte jag ca 1.5 kg vävgarner i lin på Bra&Begagnat. Även där var det halva priset, så jag roffade åt mig så pass mycket som mitt samvete tillät (med tanke på min shopping spree här om dagen)! Så nu drömmer jag om tunna tunna svalkande sjalar till mina varma axlar! Mmmm...

Och med sista tonerna av Die hard i öronen och ett "yippie kay yay motherfucker" från den alltid så stilige Alan Rickman säger jag god natt.

måndag, juni 27, 2011

Ner för backen över torget, åh jag älskar älskar den här stan

Idag har jag haft en fantastisk dag med nära vänner, korta jeansshorts, Myrorna (som var alldeles för dyrt!), lunch och Röda korset där det var halva priset i hela butiken. Det hela slutade med:

3 virknålar
1 duk
1 skjorta
1 blus
1 kjol
1 stickad kofta
1 kort kavaj


Allt för 128 svenska riksdaler!!!

Det dyraste plagget jag köpte var kjolen som kostade 35 kr eftersom den inte var på halva priset. För den tillhörde kollektionen "för sköna" som Röda korsets ungdomsförbund ställde ut, där unga har tagit gamla plagg som kommit in och sytt om dem.

Att blogga utan egna bilder är ju verkligen jättejättetråkigt. Så nu får det allt bli ändring på det! Kameran är beställd (hittade ett ställe med fri frakt och färgen lila inne, yeay!) och mitt hjärta slår hårt. Tänk om det inte blir bra? Tänk om kameran suger? Tänk om det är fel nyans av lila?? Men nu ska jag sluta läsa dåliga recensioner och sticka lite på ett projekt jag hoppas att ni kan få ta del av i slutet på veckan.

I väntan på det så lägger jag upp en bild på en av de vackraste kvinnor jag vet. Åh så mycket glädje och ibland igenkänning hon har gett mig. Den här låten går varm just nu.

torsdag, juni 23, 2011

Mysdag



På grund av trasiga gummistövlar och ovilja att bli blöt om fötterna tänker jag stanna inomhus idag. Vad är då mer passande än att prova på en ny teknik (videon är så sjukt fascinerande!) och dricka varm choklad? Kanske blir det lite mys i soffan med Harry också, om han är villig vill säga.

måndag, juni 20, 2011

Kamerafunderingar

Funderar på att köpa en egen kamera, närmare bestämt en Nikon COOLPIX S3100. Så då till den stora frågan - vilken färg?

Diskret svart? (=tråkigt?)



Knallgul? (gult är fult..?)



Eller rosa? Väldigt rosa.



Anledningen till det fina urvalet är att det är de som finns i min närliggande netonnet butik. Och jag vet inte om jag tycker att färgen är så viktig att det är värt XXkr i frakt för att få den i t ex lila. Vad tycker ni?

Jag har nämligen insett att en av anledningarna till att jag inte uppdaterar bloggen med bilder på mina projekt, mitt liv, etc är att jag inte trivs med min mans kamera. Det är inte det att hans kamera är dålig, men den känns inte rätt helt enkelt. Och eftersom jag precis har fyllt år och har lite presentpengar liggande så känns det som en bra investering!

söndag, juni 19, 2011

Dagens man


Harry Potter

+ Kan trolla
+ Har ruffigt hår och gröna ögon
+ Ser de minsta, behandlar alla lika
+ Lojal vän
+ Tar ansvar för sitt samhälle
+ Ett gott hjärta

- Uppskattar inte tiden och arbetet som läggs ned på stickning
- Otroligt fula glasögon
- Tror jämt att allt står och faller med honom
- Ganska kort (har jag fått för mig i alla fall!)
- Nyckfull i humöret

Det är söndag eftermiddag och jag sitter och stickar med Harry Potter på ljudbok i bakgrunden. Funderar på Harrys kvalitéer och vad man ska göra på midsommar.

tisdag, juni 14, 2011



Ungefär så här ser mitt liv ut just nu, ligger som mest och chillar på köksgolvet med mina fantastiska spiror i luften. Sommarlovet har officiellt börjat med glassbar, vänner, ljudböcker och korsord. Förhoppningsvis ger det mig lite mer tid och ork till att blogga och fota vad som händer i mitt liv.

Just nu stickar jag på vantar, sjal i Teetee Elegant, och halskrage. Uppdatering kommer snart!