onsdag, september 29, 2010

Socktober?

Jag har alltid tyckt att tanken bakom Socktober är så bra. Att under en månad nästan uteslutande bara sticka sockor så att när vintern kommer så är man förbered. Och dessutom så har inte stressen kring julklapparna kommit än för oss tidsoptimister.

Det jag verkligen skulle vilja hinna med under Socktober är ett par lårhöga raggsockor. Jag har tänkt göra som den här tjejen fast i Drops Fabel i mörkblått som just har kommit.

Och skulle jag mot all förmodan bli klar med de lårhöga under oktober så ligger dessa högst upp på min to do list:

Some cloudy day
Aragon
Falling in love

söndag, september 26, 2010


Kameran har sprungit och gömt sig någonstans nu under flytten så det enda jag kan bjuda på är fina Nancy Drew omslag som jag har fyllt mina tomma ravelry-projekt med.De är så sjukt fina och tidstypiska.

Månaden som har gått har jag börjat folkhögskola och umgåtts med världens mysigaste klass. Ska försöka att komma igång med läxläsningen nu också.. Men det ska det bli ändring på nästa vecka. Hoppas jag.
Stickar gör jag också. Har haft en period med många nya projekt vilket iofs är kul, men ger inte så mycket färdigt att visa upp. Men det jag har bredvid mig i soffan just nu är de här och den här.