onsdag, november 04, 2009

SNÖ!

Just nu har jag tusen projekt i huvudet som vill ut, ut, ut! Jag får verkligen hålla tillbaka för att inte påbörja på något nytt varje dag. Jag är så sugen att prova på tvåändsstickning, speciellt efter Dödergöks upplysande och inspirerande inlägg här. Jag har som så många andra fått för mig att denna teknik bara är för riktiga mästare (eller fintanter som Dödergök så fint uttrycker det) i stickning, och ingenting för oss vanliga dödliga. (Okej då, lite överdrivet kanske, but you get the point - skitsvårt helt enkelt!) Men detta är något jag ska bemästra, så det så!

Dagen har spenderas med julmusik och brödbak. Det är så fantastiskt att känna lukten av nygräddat bröd och se de första snöflingorna falla utanför köksfönstret. Det liksom spritter till inom mig. Jag vill ha jul nu, nu, nu!

Är också i full färd med julklapparna och nu börjar jag inse att det faktiskt inte är så många veckor kvar innan allt ska vara klart! Jag som var ute i så god tid tyckte jag! Så nu får nog allt kvällen spenderas till att slutföra något, så jag kan sova lugnt sen.

Jag har insett mer och mer att en stickblogg utan bilder är en dö-trist blogg så detta ska åtgärdas imorn!